PRODUKTET& INFORMACIONET

 Jemi të lumtur të pranojmë porositë tuaja gjatë orarit të punës normale. Ju mund të vendosni porosinë tuaj me E-mail gjatë orës nga shtëpia.  Ne jemi gjithashtu të arritshëm me telefon, ose direkt në dyqanet tona.

Ne kemi vendosur vetes detyrën e paraqitjes së zgjidhjeve për çdo problem aplikim.  Fusha është në ngjitës dhe izolues mbrojtja e ndërtesave dhe ruajtjen.  Prodhimet janë të kordinuara dhe lejojnë masa plotësuese, si dhe inovacione të pakufizuar.

PRODUKTET IZOLUESE DHE NGJITËSE

PRODUKTET IZOLUESE

FALCOSIL  MULTIPLO-ALLROUND

 • FALCOSIL MULTIPLO  ®  ALLROUND ngjitës universal i aplikueshëm për gur natyror, parket dhe dhomë të pastër . Lejohet ndërtimi i MINERGIE ECO  . Testi CE dhe  klasifikimi sipas EN 15651-1 / -2 / -3 / -4  . Soft elastik (sipas DIN EN 26927), fungicidal, neutralizues, stabilizues UV dhe pa tretës. Për të gjitha, vulat elastike të përbashkët rreth ndërtimit. Përputhet me DIN 18545-D, ISO 11600 G-25H, VDI 6022, et. Silikoni në 29 ngjyra standarde.

flete te dhënave TEKNIKE   FALCOSIL MULTIPLO  ®  ALLROUND  .english 
GeV EMICODE  Certifikate  .english  EKO Ndërtimit   Certifikate  .english  dhomë të pastër dëshmia  Certifikate Ndertese VSG qelqi  instalimi instruksionet-pasqyrë Rritje TEKNIKE Fiche  FALCOSIL MULTIPLO  ® rrumbullakët  .français GeV EMICODE  certificat  . français eko-Ndërtimit   Certifikate  . França


 Scheda Tecnica  FALCOSIL MULTIPLO® rrumbullakët  .italiano  GeV EMICODE  certificazione .italiano  kompjuter përbashkët

FALCOSIL N-PLUS

 • FALCOSIL N-PLUS është neutralizues , i bute elastike, i qëndrueshëm ndaj  UV,  I qëndrueshëm ndaj Moshe, ngjyra, jo korrozive, pa tretes (nuk është në përputhje Mend VOC) dhe pa etiketim. Silikoni profesional sipas DIN 18.545 E ISO 11600 përhershme elastik - pothuajs dritë- Gjithashtu substratet nga alkaline - acid PA - PA AROME

fletë të  dhënash teknike   FALCOSIL N-PLUS  llogaritëse e përbashkët

FALCOHYBRID

 • POLIMER hibrid njëkomponent, shërimin nga lagështia e ajrit, neutralizues, tretes.  Është rezistent ndaj ujit të hershëm, i lehtë për t'u ngjyrosur me bojëra pa tretes, rezistent ndaj UV, jo korrozive edhe me dhunti të shumta. Perspektivat janë polishers (EPS / XPS). Lidhje elastike  dhe zgjeruese, me mbylljen e nyjeve Sipas DIN 18540-F NE ,përdoret për dritare dhe qati Falco HYRID ndërtimor nuk përmban tretes, Sipas GeV producti EC1Plus Eshte certifikuar.    

 

FALCOLASTIC ACQUA STOP

 

 •  FALCOLASTIC Acqua STOP -  Është një shtresë polimerësh Hibrid e gatshme për t'u përdorur, elastike dhe ngjitëse për kohërave hidroizolim ura lidhës në inxhinieri civile, mbulim dhe rinovim. Acqua STOP është i papërshkueshëm pas shërimit. Ngjitje shumë e mirë  edhe në sipërfaqe paksa të lagështa. Produkti është i qëndrueshëm ndaj UV  ,  lagështirë  ,  etiketim pa  bitum, izocianate dhe tretës.

 

Flete Te  Save As Ruaj Si TEKNIKE   FALCOLASTIC Acqua STOP  TEKNIKE TE  rregullt FALCOLASTIC Acqua STOP  Scheda  TECNICA FALCOLASTIC Acqua STOP
 

 

Produktet- silikoni Ngjitës Akrilet   Te Gjitha akrilatet tona Janë të lira dhe nuk përmbajnë komponime organike të paqëndrueshme (VOC). Produktet e vendosura FALCOACRYL janë testuar dhe certifikuar nga GEV. 


Ne Ju ofrojmë mbrojtjen  të madhe të mundshme në aspektin e shëndetit, mjedisit dhe higjienës dhe të ajrit brendshëm.

FALCOACRYL

 •  FALCOACRYL është produkt i gatshëm për  përdorim  me një përbërës me poliakrilat, dhe gjithashtu për përdorim të jashtëm. Plotëson të gjitha kërkesat për MINERGIE-ECO. 

Falco akrilik nuk përmban tretes, Sipas Produkteve GeV EC1Plus Eshte certifikuar.

Përputhet me deklaratën CE të performancës

EN 15651-1: 2012

fletë të dhënash
teknike FALCOACRYL GEV-certifikatë EC1plus - gjermane GEV-certifikatë EC1plus - italisht GEV-certifikatë EC1plus - anglisht 

 

STRUKTUR-ACRYL

 •  Ngjitës elastoplastik, i papërpunuar pa tretës,përdoret për sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme,përdoret për mbylljene qarjeve  të muraturave brenda dhe jashtë. Bërë nga polimere me cilësi të lartë të ujit. Plotëson të gjitha kërkesat për MINERGIE-ECO. ACRYLICI I RIPARIMIT strukturalisht,nuk përmban tretës, sipas GEV producti EC1Plus është certifikuar.

 Fleta e te  Dhënave Teknike STRUKTURA E REPERATURES akrilik GeV Certifikate  EC1Plus - Gjermane  GeV Certifikate  EC1Plus -  Italisht GeV Certifikate  EC1Plus - Anglisht
 

BRANDSCHUTZACRYL

 

 • Plastiko-elastike është një komponent përdoret në ambinte të jashtme dhe të brendshmes  Është produktë kundër zjarrit,është i përdorshë për ogjake e shum lloje tjera që kan të bëjnë me zjarrin është dizajnuara Sipas DIN 4102-B1. Plotëson Te Gjitha Kerkesat PËR MINERGIE-ECO. 

Zjarrit akrilik nuk përmbant,tretës sipas GeV EC1Plus produktit certifikuar. Flete Të  Save As Ruaj Si
TEKNIKE  Mbrojtja e  ZJARRJES ACVILIKË GeV Certifikate  EC1Plus - Gjermane  GeV Certifikate

                                                                                                                                            EC1Plus -  Italisht GeV Certifikate  EC1Plus - Anglisht 

ABGLÄTTMITTEL

 

 • DEGRATANT është një viskozitet i pangjyrë, i ulët, përqendrimi i veçantë i nivelimit.

I pershtatshem për siperfaqet e gurit natyral, si dhe të gjitha siperfaqet rezistente ndaj ujit: qelqi, qeramike, plastike, alumin, etj •. Per zbutjen e komponimeve silikoni dhe hybridit.

 

                                                                                                          Flete Të  dhënave  TEKNIKE  APLIKIM

SCHIMMELREINIGER

 

 • Pastrues aktiv për heqjen e mykut dhe myku në dhoma sanitare dhe me lagështi. Efekti zbardhues.

                  Informacione Teknike  GERMEX C

PRODUKTET NGJITËSE

HIGH-TACK

 • Ngjitës me përbërje hibride1-komponentësh me polimerë të lartë me "efekt vakum". Pa tretes, zjarrfikës silikoni dhe opinione nga redaktorët.  Shumë e përshtatshme për ndërtesat ECO të Minergjisë (eko-1). I përshtatet me parket, gurin natyror dhe pasqyrat, dhe ka një forc ngjitje shum të lartë  menjëherë pas instalimit. Rezistenca e temperaturës për një kohë të shkurtër deri në + 200 ° C.

Producti plotëson kërkesat më të larta të eko-ndërtimit dhe MINERGIE-ECO në lidhje me kërkesat ekologjike dhe shëndetësore dhe merr vlerësimin e  eko-1  

Flete Të dhënave TEKNIKE  Falco hibrid HIGH TACK  .english  eko-Ndërtimit  Certifikate  .english  përdorues   Teknologji -adhesive  .english  Fiche TEKNIKE  Falco hibrid Tack lartë  .françai -ndërtimit eko   certificat  . français
teknologji adhésive  . français 

FALCOHYBRIDE 45

 • Suplementar dhe ngjitës i bazuar në polimere Hybrid. Nuk përmban kruajtëse, pa tretës, silickoni është shum i lehtë për tu pastruar.

Shumë e përshtatshme për ndërtesat ECO të Minergjisë (eko-1). 
Për nënshkrimin dhe lidhjen në të  gjithë Ndërtimin  në  sektorin e, çatisë, metalit, klimatizimit, ventilimit (testuar nË VDI 6022) dhe prodhimin industrial.

 

Fletë e të  dhënave  teknike  FALCOHYBRID 45.  Teknika  gjermane  për   fikse FALCOHYBRID 45  Certifikata e  eko-ndërtimit të  français  . gjermanisht  eco-ndërtimit  certifikatë  .fr  ançais

FALCOBOUND-PU

 • Falcobond PU është një produkt shumë i fortë pa tretës , ngjitës me kohë shumë të shpejtë dhe  përgjigjet sipas EN 204 të klases së qëndrueshmëris D4. Ngjitësja e montimit përdoret për  aplikime të ndryshme në ndërtimin e dritareve dhe shkallëve, ndërtimin e tregtisë etj •. Për fiksimin e mbështetësve për dysheme të dyfishta, si dhe në aplikime të ndryshme në sektorin e industris dhe në sektore të ndryshëm nga ndërtimtara në Kompani Të specializuara.

            Fletë të  dhënash  teknike  FALCOBOND PU

V-PLUS

 • 2-komponent  ngjitës spirancë , natyra tikso-tropik me miratimin e dyfishtë CE-ETA. ETA 09/0140 shufra të ndërprera dhe lidhjet e përforcimit ETA 09/0246. V-PLUS për ngarkesa të rënda pa stres në beton, makineri të ngurtë, tulla të forta dhe dru. Rrëshirë të padëmshme dhe jo të ndezshme.

Teknike Sheet Data V-Plus
Miratimi CE ETA 09/0140 GEWINDESTANGE
Miratimi CE ETA 09/0246 BEWEHRUNGSSTAHL miratimi për kantonin e Grisons BOSSONG - spirancë ngjitës 

BAUKLEBER 2K EPOXY

 • EPOKSI 2K është një përbërës me dy përbërës epoxy rrëshirë që përbëhet nga mbushëse të zgjedhur dhe aditivë të posaçëm në një raport prej 3: 1. Pas përzierjes së dy komponentëve, një masë vertikale tixo-tropike dhe gjithashtu e përpunuar lehtë.

                  Fleta e të dhënave teknike .

                   NDËRTIMI I EPOKSIT TË GLUTE 2K

PARKETTKLEBER

 • Ngjitës- Parketi   është produkti premium midis ngjitësve silane të procesueshëm.   FALCOBOND PARQUET GLUE 713Me të mund të kryhen ngjitjet, të cilat më parë janë kryer ekskluzivisht me ngjitës PU të përbërë nga 1 komponentë. Kështu  ngjitësi universal i parketit duhet të përdoret për vendosjen e të gjitha llojeve të ngurta dhe shumëkatëshe të parketeve.Qka është më së miri se ky ngjitës ndalon edhe zhurmen e takeve gjat ecjes.
 • FALCOBOND PARKETTKLEBER 713 është  elastik, pa tretës, lagështi- shërimin , 1K ngjitës hibride ngjitës.

  Karakteristika të veçanta: 
  - tretës i lirë, paetiketuar, i pa ujë 
  - të përshtatshme për substrate  pa mbushje baruti 
  - nuk ka ndërveprim të dëmshme me vula 
  - përhapet shumë mirë 
  - zhvillimi i shpejtë i forcës  
  - emision shumë të ulët  
  - forca të larta
  - i përshtatshëm për ngrohje nën dysheme
  - rezistente ndaj plakjes

  Fletë të dhënave teknike  Falco BOND PARQUET 713
  certifikata EC1 emision shumë të ulët Plus 
  Certificato  EC1 Plus bassissima emissione
  Certifikata  EC1 plus emision shumë i ulët

 PRODUKTET NDAJ-ZJARRIT (MBROJTËS NDAJ ZJARRIT)

 

Vula të përbashkëta elastike në zonën e mbrojtjes nga zjarri sipas rregullave të provës: 
EN 1363-1, EN 1366-4, DIN 4102-B1, klasa e materialeve ndërtimore VKF 5.3, VKF EI90

Vula e përbashkët e ngjeshur në zonën e mbrojtjes nga zjarri sipas specifikimit të provës: 
DIN 4102-B1

Vula elastike në vargun e temperaturës së lartë deri në 285 ° C 
neutral ndërlidhës, ngjyrë e zezë 
acetate-shëruese, ngjyrë e kuqe

 

Vula jo elastike në rangun e temperaturës së lartë deri në 1500 ° C

 

FALCOSIL-SCHERENTFLAMMBAR

 

 • Silikoni i  mbrojtjes nga zjarri  EI90 është  testuar dhe certifikuar nga VKF. Shumë e përshtatshme për ndërtesat ECO të Minergjisë (eko-1). 
 • Është silikon rezistent nga zjarri,silikon mbrojtës anti-djegje me rrezistenc ndaj temperaturave të larta.Ky produkt nuk është i përshtatshëm për gurë natyror.Përdoret për ogjak,kalldaja etj....
 • Është anti-kancerogjen,anti-bakterial gjithashtu nuk përmban arom.

Përputhje me EN 1363-1, EN 1366-4, DIN 4102-B1, DIN EN 18545 T.2, Grupi E i DIN EN 18540. Nuk përmban tretës ose fungicide. E rrobaqepësi elastike sipas DIN EN 26927-.Fletë të dhënash teknike FALCOSIL  flaka recital  .gjenisht  teknikë Fiche   FALCOSIL flaka rezistente .-français  eko-ndërtimit  certifikatë.  anglisht  eko-building   certifikatë  francais -VKF certifikat EI90   komponent. gjermane .-Certifikatat e AEAI / VKF  partitė eI90 ndërtimit  . français

FALCOSIL-HOCHTEMPERATUR SCHWARZ

 • SILIKON  KUNDËR ZJARRIT NGJYRË E ZEZË

Një përbërës silikoni me bazë oksimi që reagon nën ndikimin e lagështirës atmosferike për të formuar një masë gome-elastike. Rezistent ndaj temperaturës deri në + 285 ° C, shkurtimisht deri në + 300 ° C, përgjithësisht elastik, neutral (jo agresiv), rezistent ndaj rrezeve ulta violet( UV) ngjitet në shumë substrate.

Fleta e të dhënave teknike FALCOSIL HIGH TEMPERATURE BLACK

FALCOSIL HOCHTEMPERATUR ROTBRAUN

 • SILIKON KUNDËR ZJARRIT NGJYRË GËSHTENJË

Një përbërës i përbërë nga silikoni me bazë acetate që reagon nën ndikimin e lagështirës atmosferike për të formuar një masë gome-elastike. Rezistent ndaj temperaturës deri në + 285 ° C, shkurtimisht deri në + 300 ° C, përgjithësisht elastik, rezistent ndaj rrezeve UV, ngjitet në shumë substrate.

Fleta e të dhënave teknike FALCOSIL LARTË TEMPERATURA RED BROWN

BRANDSCHUTZACRYL B1

AKRIL KUNDËR ZJARR

 

 •  BRANDSCHUTZACRYL B1( Mbrojtës kundër zjarrit) Mbushës plastiko-elastik i lëngshëm, për përdorim te jashtëm dhe shtëpi,formon një shtres mbrojtës kundër tymit dhe substancave toksike gjatë zjarrit. Ky produkt nuk duhet të përpunohet ne temperatura më të ulta se 5 C. Të gjitha këto produkte janë pa arom dhe anti- kancerogjene. 100% kualitative, dhe me cilësi të lartë të prodhimit.

  Akrili është i përshtatshëm për nënshkrimin në zjarr panele mbrojtje të brendshme të përfunduar, tub dhe kabllore, dyert e zjarrit dhe  muratureve  konkrete të gazit nyjeve dhe nyje të tjera duhet të jenë të dizajnuara sipas DIN 4102-B1. Plotëson të gjitha kërkesat për MINERGIE-ECO. 

Zjarrit akrilik nuk përmban tretës, sipas GeV EC1Plus produktit certifikuar.

Fletë të dhënash   teknike  MBROJTJA E ZJARRJES ACVILIKË GEV-Çertifikatë EC1plus - gjermane GEV-certifikatë EC1plus - italisht GEV-certifikatë EC1plus - anglisht 

 

FALCOFIRE

 • Ngjitës i gatshëm për përdorim.  Sistemi me një përbërës nuk është elastik. FALCOFIRE është i përshtatshëm për riparimin e të çarave, instalimin e zjarrit në vatrat e ngrohësve dhe sobave. Instalimi i tubave të oxhakut, radiatorëve, elementëve bojler etj.

                  Fletë të dhënash teknike FALCOFIRE

BRANDSCHUTZPLATTEN

 • Pllakat e mbrojtjes nga Zjarri përdoren për të mbyllur hapje në Mure dhe Tavane, nëpërmjet kabllove dhe mjeteve te mbajtëse gomave, për  t'i mbyllur ato në një  mënyrë te qëndrueshme ndaj tymit dhe  zjarrit.

                 Sipërfaqet e pllakave goja të instalohen si një Pllakë e vetme                           ose  e dyfishtë, nË Të Varesi kërkesave Të rezistencës ndaj                               zjarrit. Kabllot dhe pajisjet e gomave mbajtëse si dhe sipërfaqet                   e dukshme të  bordeve, fibrave minerale janë të  veshura sipas                       testeve përkatëse Kombëtare / aprovimeve.

Udhëzime  BROSHURE  certifikatat promovimin e shitjes Zjarri Pjata Mbrojtja S60  Pllaka Mbrojtja certifikatat promovimin e shitjes FIRE S90 

BRANDSCHUTZ PLATTEN 60

BRANDSCHUTZ PLATTEN 90

Shkumat Kundër Zjarrit

FALCOFOAM B1

 • Shkumë me lagështi, një shkumë poliuretani me një përbërje, e cila ka vlera të shkëlqyera të zhurmës. Rezistenca ndaj zjarrit është testuar në EN 1366-1, EN 1366-4, DIN 4102-1 dhe në klasën e materialit të ndërtimit 5.2 Raporti i testimit 906805-11-0284-01.

Raporti i testit të materialit ndërtimor të klasës 5.2

Fletë të dhënash teknike FALCOFOAM B1 .Gjerman 
VKF aplikim për mbrojtje nga zjarri 
Nr. 22547 VKF aplikim për mbrojtje nga zjarri Nr. 22548 
VKF aplikim për mbrojtje nga zjarri Nr. 22549


Teknikë FALCOFOAM B1 .français

Attestation d'utilization AEAI n ° 22547 
Attestation d'utilization AEAI n ° 22548 
Certifikata e përdorur AEAI n ° 22549

FALCOFOAM DUO

 • Shkumë ime një përbërës klasa e materialit ndërtimor B3, lagështirë-shëruese, pa CFC. Aplikim shumë i thjeshtë për profesionistë ose DIY në sajë të sistemit DUO, të shkumëzuar me tuba / kashtë ose pistoletë. Shkumë shumë kompakte.

Shkumë e kualitetit të lartë  përdoret në ndërtimtari,izolim dhe ngjitje të objekteve në punishte.Shkuma është e ndërtuar sipas standarteve dhe nuk është e dëmshme për puntorët qe punojn me këtë shkumë mjaftë e thjesht për tu përdorur.

Të dhënat teknike fletë FALCOFOAM DUO

FALCOFOAM XTREME

 • Shkumë ngjitëse  me përbërës të veçantë, pa tretës, 1-komponent. Ajo ka një forcë të lartë lidhjeje me një zgjerim fizikisht të zvogëluar.Shkumë e modifikuar dhe punuar sipas standarteve dhe kërkesave të ndërtimtaris(inzhinjerëve).Se me përdorimin e kësaj shkume me kualitet të lartë kemi shumë përfitime në: kualitet,kohë,puntor( se me përdorimin e kësaj shkume nuk kemi nevojë gjatë izolimi të objektit të humbim kohë në përgaditjen e ngjitësit ngritjen lartë të materialit, humbim shumë kohë). Me këtë shkumë mund të kryejm 14 metra katëror. 

Shkumë ngjitëse përputhet me materialin klasor B1 sipas DIN 4102 Pjesa 1, retardant flaka. (Jo i përshtatshëm për shtypjen e ujit). I përshtatshëm për ngjitjen e stiropoll  të izolimit në muret e brendshme dhe në fasadat e jashtme.

Fletë të dhënash teknike FALCOFOAM XTREME

FALCOFOAM 2K

 • Shkumë me 2 përbërës nga një kuti. Kurojnë me reaksion kimik pa shtimin e lagështirës atmosferike. Thithja maksimale e ujit është më pak se 1%. Nuk përmban CFC. Shkuma dy komponent është e përbërë prej materialeve më të mira më të forta, më të qëndrueshme sipas standardeve të kërkuara në ndërtimtari.FALCOFOAM DUO (Ose dy komponent) shkuma  mund të përdoret gjatë montimit të dyerve,dritareve(ngjet,izolon) dhe njëherit mban objektin (derën, dritaren) fikse .

Fletë të dhënash teknike FALCOFOAM 2K

SHIRITAT IZOLUES TË JASHTËM

FALCOFOL OUTSIDE ESK- përbëhet nga tre shtresa: një shirit mikroporoz midis dy shtresave të nonwoven PP. Të gjitha shtresat janë të lidhura termikisht. ESK = vetë ngjitës në njërën anë.Ky shirit përdoret për izolimin e dritareve nga pjesa e jashtme.

Fletë të dhënash teknike Falcofol jashtë ESK

FALCOFOL OUTSIDE SK-, shirit izolues polypropylene me avull. Një shiritë  mikroporoz midis dy shtresave të pambukut PP bën kasetë të papërshkueshëm nga era dhe me ujë të neveritshëm. Të tre shtresat janë të lidhura termikisht. Shiriti mund të suvatohet, të jetë i lirë nga toksina të paqëndrueshme, rezistencë ndaj ujit,  dhe prova kundër kalbjes. Ngjitës akrilik me ngjitje të lartë, dispersion është i mbuluar me liner të çliruar plastike.Gjithashtu përdoret për izolimi e dritareve ,dyerve nga pjesa e jashtme.

Fletë të dhënash teknike Falcofol jashtë SK

SHIRITA IZOLUES TË BRENDSHËM

FALCOFOL BRENDA SD 50 SK

 

Falcofol brenda sd 50 SK

Përdoret për izolim të dritareve dhe dyerve të brendshme.

Të dhënat teknike fletë  Falcofol brenda sd 50 SK

dampfsperrband sd 50

 • Shirit izolues me membran kundër avullit. Shiriti izolues mundë të lyhet lehtë siper sajë sepse është e mbuluar me një pëlhur e pranueshme për matrialet izoluese.Membrana preferohet të punohet me ngjiës sikur edhe një ngjitës ansor që e ka membrana për të lehtësuar montimin. Produkti është lehtë i punueshëm dhe prktik për pun kryerse.Vlera SD 50

                  Fletë të dhënash teknike  Falcofol brenda ESK

BYTELBAND VLIES

 • BUTYL-BAND VLIES- është një kasetë ngjitëse vetë ngjitëse. Përbëhet nga një përbërje butil e pikturuar në një pëlhurë jo të endur.

                  Fletë të dhënash teknike  BUTYLBAND VLIES

BUTYLBAND AD

 • Butylband AD është shirit izolues  për ngjitjen e përhershëm të gypave dhe kanaleve të  ventilimit të ngrohjes, dhe ajrit të kondicionuar si dhe izolimin ndaj avullit, lagshtis etj,,,, BUTYLBAND AD është shirit izolues i cili përdoret në industrin ndërtimore. Është shirit izolues vetëngjitës( e ka ngjitësin e vetë).Përdoret  në zonën e kulmit si një  ngjitës për riparim.

                 Përputhje me DIN 4108 pjesa 7 në ndërtimin e ndërtesave.

                 Fletë të dhënash teknike  BUTYLBAND AD

KALTSCHRUMPFBAND

 • Shirit vetë-ngjitës plastiko-elastik një gomë butyl.Që zgjerohet dhe palohet,shiriti rekomandohet për përdorimin e tubacionit, ventilimit,klimatizimit.Sipas normës DIN 4102-1 B2.

 

ABDICHTUNGSFOLIE - UNTERTERRAIN     -BAUKLEBER 2K EPOXY

Vulosja e pllakave - nëntokësore janë kaseta ngjitëse elastike, ngjitëse, të parafabrikuara bazuar në TPE (elastomer termoplastik).Shiriti hidroizolues dy komponent epoksix përdoret për dysheme dhe është shumë fleksibil.Shiriti hidroizolues është i punuar fabrikisht me hidoizolim TPE( Elasto me termo-plastike).

EPOXY 2K- Është përbërës me dy përbërës Epoxy, lënd e trash ngjitës dhe aditiv të posaqshëm në një raport 3:1.Pas përzierjes së dy komponenteve punohet shumë lehtë.

Fleta e të dhënave teknike Fletë për  vulosje - nëntokë

KOMPRIBAND  BG1,BG2, UND HBD

 Shirit vetë-ngjitës të destinuar për dritare dhe dyer.Është mbrojtës kundër erës dhe shiut,Është izolues që mbron depërtimin e ujit dhe erës .EMICODE® EC1Plus CE ETA 06/0083, DIN 18542: 2009, grupi stresi 1 - MPA Hannover, performanca e 10-vit garanci, kërkesat për ngushtësi e ujit dhe pėrshkueshmėrisė së ajrit të standardit DIN EN 12207, Klasa 3 (Sipas kushteve të prodhuesit.) (emërtimi i vjetër: DIN 18055, grupi C) janë tejkaluar.

Fletë të dhënash teknike  KOMPRIBAND BG1 dhe BG1-M

ABDECKBAND

 • Kaseta fleksibël, e njëanshme e mbuluar me ngjitësin e ngjitësës ,ngjitet në shumë sipërfaqe. Djegien deri në max. 60 minuta në + 80 ° C.

                  Fletë të dhënash teknike

MALERABDECKBAND TOP

 • Shirit maskimi i bërë nga letra speciale me impregnim latex. Qitjes rezistente deri në + 80 ° C. Rezistenca e shkëlqyer nga rrezatimi ultra violet- UV, mund të hiqet pa mbetje.

                  Fleta e të dhënave teknike

BETONBAND

 • BETON BAND është një shirit i papërshkueshëm nga uji, i veshur me tekstil me aderim të lartë. Rezistenca e temperaturës është midis 0 ° C dhe + 60 ° C. Ajo prishet shumë mirë dhe ka një fleksibilitet dhe përshtatje të shkëlqyeshme.

                  Fleta e të Dhënave Teknike BETON KONCRETE

VHB  TRX- MONTAGEBAND

 • Ngjitës  me cilësi të lartë të dyfishtë, kristal, për lidhjet e forta të përhershme brenda dhe jashtë. Pa tretës,për sipërfaqe të lëmuara dhe struktura.Ngjiës shum i mirë.

                 Fletë të dhënash teknike VHB 3.0 TRX

SPIEGELBAND-MONTAGEBAND

 • Kaseta e montimit ka një forcë të lartë të brendshme dhe është e pajisur në të dyja anët me një ngjitës akrilik. dy anë shirit ngjitës është përdorur PE-ku vendit për aplikimet, të qëndrueshme elastike e brendshme të tilla si pajisjen vetë-ngjitës ose montimi i paneleve në mbulon, komponentet, mbulesave, profilet, pllaka, grepa, etj, mallrave shtëpiake. Është veçanërisht i përshtatshëm për montimin e pasqyrës në sipërfaqe të ndryshme.

                  Fleta e të dhënave teknike SPIEGEL=BAND

PRODUKTET- MBROJËSE

ABDECKVLIES BLAU

 • Produkt mbrojtës multifunksional për të gjitha sipërfaqet e mundshme gjatë rinovimit. Sidomos për  dysheme të freskëta të vendosura me pllaka,gjithashtu edhe për freski gjat punimit me beto.I holluar ose i freskët hedhur në parket të vajosur.
 • Ky produkt nevoitet para se të fillojmë të punojm duhet të vendoset për arsye të pastërtis gjatë punimeve,që ta kemi më të lehtë ta pastrojm vendin mbasi të përfundojm punët,qka është më karakteristike se mbron vendin nga dëmtimet ( gërvishjet ).

                   Fletë të dhënash teknike COVER BLUE

ABDECKVLIES WEISS

Foli ose mbules mbrojtëse- Përdoret për mbrojtjen e objekteve si p.r.sh,dysheme, shkallë,dyer,dritare etj,,,,

 

Fleta e të dhënave teknike mbulon të bardhë

PRODUKTET E PUNËS / ARMË -BATERI

 • Armë për silikon-Shtypi profesional fishekësh me lirim të patentuar të frenave. Shtytja materiale mund të lirohet nga shkaku. Mbajtësi i fishekut është i lehtë për t'u kthyer.

Fletë teknike e të dhënave H40 skicë teknike 

Armë ose pistolet për sallama(silikon).

Shtypi i fortë qese për ngjitësit dhe ngjitësit.
Me goditje me shkallë dhe të shkyçur dhe të trajtuar me gome.
buletini teknik FB600

Armë për Shkuma-Armë me shkumë të fortë të bërë nga metali të veshura me shtresë jo-ngjitëse / PTFE. 

Tub është konik. Për punë të saktë dhe profesionale. 
CE miratuar.

Fletë të dhënash teknike PROFI GUN BLACK