Mirë se vini në  Falcone Sh.p.k

 

 

Lëvizjet e Synuara

 

Falcone ka vendosur detyrën e paraqitjes së zgjidhjeve për çdo problem aplikimi. Fusha është në ngjitës dhe izolim, si dhe në mbrojtjen e ndërtesës. Produkti i vendosur janë të kordinuara ,dhe lejojnë masa plotësuese, si dhe  inovacione të  pakufizuar.

Vendosja e Shërbimit të Klientit

Prodhimet tona janë dorëzuar me besueshmëri nga magazinat tona në të gjithë Evropën. Parimi ynë: i shpejtë, jo burokrat, i besueshëm dhe i detyrueshëm. Falë ekipit tonë të motivuar, ne jemi në gjendje të përgjigjem pyetjeve të çdo lloji në mënyrë kompetente dhe brenda një afati të vlefshme. 
Gama jonë e produkteve ofron mënyra inovative të punës për grupet e ndryshme të punës, të cilat janë dy udhëheqësit cilësisht unike. Na kërkoni në mënyrë specifike për aplikimin e dëshiruar dhe performancën e pritshme të produktit.

 

Sipas kërkesës, ne jemi të lumtur t'ju këshillojmë në vend.

TEL: 044-258-903 

Mail:   falcone-ks@hotmail.com