KOMPANIA

 

 Kompania Falcone  është një furnizues i suksesshëm i produkteve të gatshme, të tilla si ngjitës dhe izoluese, agjentët e mbrojtjes së ndërtesave, plastikat e lëngshme dhe produktet e mbrojtjes nga zjarri. Produkti i sotëm përfshin rreth 800 produkte, veçanërisht për përdorim në sektorin e ndërtimit dhe industrisë.

Që nga viti 2001, ne kemi qenë përgjegjës për biznesin e shpërndarjes së fondeve të mbrojtjes së ndërtimit për Zvicrën dhe Austrinë e prodhuesit më të madh të kimikateve gjigante, Evonik Industries AG, Frankfurt.

Falcone Specialties AG është pjesë e Falcone Holding AG së bashku me Falcone Bauchemie AG dhe Polyrex Additives AG. Që nga viti 1994, kompania zvicerane ka ofruar zgjidhje individuale dhe produkte të lartë për kimikate specialiteti dhe përbërës të ushqimit. Si një lidhje midis klientëve tanë të gjatë dhe furnizuesve tanë kryesorë ndërkombëtar, krijojmë njohuri që përcakton standarde të reja të inovacionit, mbron mjedisin dhe u ofron klientëve tanë një avantazh ekonomik tërheqës. Ne jo vetëm ofrojmë shërbime të orientuara me këshilla - ne ju inkurajojmë aktivisht që të kontribuoni me idetë dhe dëshirat tuaja. Së bashku ne punojmë në zgjidhjet tuaja të së nesërmes.

Falë ekipit tonë të motivuar, ne mund t'u përgjigjemi pyetjeve të çdo lloji me kompetencë dhe shpejtësi. Produkti ynë ofron produkte inovative që janë të dyja drejtuese dhe cilësore unike. Ne me kënaqësi do të pranojmë urdhrat tuaja gjatë orarit normal të punës ose do t'ju shërbejmë me kënaqësi në dyqanet tona - Rruga- Vëllezërit Fazliu nr.501 10.000  PRISHTIN.